UUTTA! Maksuton suullinen kauppahinta-arvio

UUSI MAKSUTON SUULLINEN KAUPPA-ARVIO! HYÖDYNNÄ SE HETI, TARJOUKSEMME ON VOIMASSA RAJOITETUN AJAN. 

Suullinen kauppahinta-arviomme on maksuton yrityksen omistajalle (tarjouksemme koskee suomalaisia osakeyhtiöitä, joissa ei ole konsernirakennetta). Tilaa meiltä nyt helposti luottamuksellinen suullinen arviomme oman yrityksesi markkinoilta saatavasta kauppahinnasta, toimi näin:

  • Soita yrityskauppa-asiantuntijallemme (https://eviden.fi/yhteystiedot/) ja tilaa maksuton suullinen kauppahinta-arviomme, käymme läpi ja pyydämme tarvittavat tiedot,
    TAI lähetä meille tilauksesi maksuton suullisesta kauppahintapalvelustamme sähköpostitse, yhteystietojesi ja puhelinnumerosi kanssa, osoitteeseen info@eviden.fi, liitä mukaan kahden viimeisimmän vuoden tilinpäätös (mielellään ns. pitkässä muodossa) ja viimeisin kirjanpidon kuukausiajo.
  • Saatuamme tilauksesi voimme mahdollisesti soittaa tai pyytää sähköpostilla joitakin tarkentavia tietoja tilinpäätösaineistoon ja liiketoimintaasi liittyen.
  • Analysoituamme yrityksesi tiedot, soitamme sinulle ja annamme puhelimitse suullisen hinta-arvion perustuen mm. yrityksesi substanssiarvoon, tuottoarvoon, yrityskauppainvestoinnin takaisinmaksuaikaan sekä 13 vuoden aikana kertyneeseen markkinanäkemykseemme yrityksesi kauppahinnasta. Mikäli yrityksesi taseessa on kiinteistö, maksuton palvelumme kattaa yrityksen hinta-arvion kiinteistön tasearvolla laskettuna.

Ole yhteydessä